Zorgverleners | Praktijk medewerkers


De doktersassistenten hebben een centrale rol in onze praktijk. Zij maken afspraken, verzorgen herhaalrecepten, doen administratie en geven informatie en eventueel voorlichtingsmateriaal.
De assistentes vragen u naar de reden van uw komst, zo kunnen zij de spreekuren beter plannen en kunnen zij aan de hand van de problematiek inplannen bij welke hulpverlener u een afspraak moet maken en voor welke tijdsduur.
U kunt ook bij hen terecht voor advies bij veel voorkomende klachten. Over de adviezen, die zij geven, zijn vaste afspraken gemaakt tussen de huisartsen en de assistentes. Zij hebben eigen spreekuren en verrichten medische werkzaamheden, zoals bloed- en urineonderzoek, uitstrijkjes bevolkingsonderzoek, injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, verband aanleggen, wrattenbehandeling, gehooronderzoek, ECG maken, bloeddrukmeting.

Onze praktijkverpleegkundigen bieden zorg aan mensen met een chronische ziekte zoals suikerziekte, hart- en vaatziekten en Astma/COPD. Ook begeleiden zij mensen met risico op hart- en vaatziekten (zoals hoge bloeddruk of hoog cholesterol) en ze begeleiden bij het stoppen met roken.
Tot slot zijn kwetsbare ouderen een belangrijke groep waarop zij zich richten.

In onze praktijk werkt een praktijkondersteuner GGZ. Zij ondersteunt middels gesprekken mensen met psychische problemen.

Naast mw. Gruijters en dhr. Stalpers zijn mw. Vermeulen en mw. van de Pas als huisarts in dienst werkzaam in de praktijk.

Nieuws en mededelingen
Wij zijn gestart met MijnGezondheid.net!
Wij zijn gestart met MijnGezondheid.net!
Geplaatst: 27 augustus 2019
Patiƫnten van 18 jaar of ouder waarvan het mailadres bij ons bekend is hebben een uitnodiging ontvangen.

Lees meer
Binnenkort MijnGezondheid.net
Binnenkort MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juli 2019
Op korte termijn willen wij gaan starten met MijnGezondheid.net.

Lees meer
Griepvaccinaties
Griepvaccinaties
Geplaatst: 10 juli 2019
Wanneer u in aanmerking komt voor een griepprik, ontvangt u eind oktober een uitnodiging.

Lees meer